Gezinsactiviteitenkalender

door
Project Gezinsbenadering
6/10/2022
leestijd 5 minuten

Een kalender om overzichtelijk gezinsactiviteiten in te plannen. Deze gezinsactiviteiten kunnen ingepland worden door een activiteitencommissie binnen de PI.

Een activiteitencommissie bestaande uit medewerkers van de PI en vaders in detentie, kunnen activiteiten verzinnen die uitgevoerd kunnen worden binnen de gevangenis. Deze kalender kan gebruikt worden voor het inplannen van deze gezinsactiviteiten en maakt deze activiteiten zichtbaar voor vaders in detentie en personeel die behoefte hebben aan het participeren in deze activiteiten.

Download bijlage
Workshops, activiteiten en trainingen
Niet gespecificeerd
Vernieuwd
20/3/2023
leestijd 5 minuten

Powerpoint workshop koken

In deze workshop gaan de kinderen met hun vader koken in de gevangenis. Vaders kunnen hiervan leren en ondertussen een band met hun kind(eren) opbouwen.

(Wetenschappelijk) onderzoek
Niet gespecificeerd
Vernieuwd
7/6/2023
leestijd 1 uur of meer

Vergeten Vaders

Met het project ‘Vergeten vaders: Aandacht voor jongvolwassen vaders in detentie’ is door Simon Venema, Petrick Glasbergen en Eric Blaauw onderzoek gedaan naar de samenhang tussen jongvolwassenheid...

Werkdocumenten
Vernieuwd
11/1/2023
leestijd 30 minuten

Stappenplan inloopruimte

Dit stappenplan is een leidraad om een laagdrempelige inloopruimte in te richten waar vaders advies kunnen vragen en vragen kunnen stellen aan een expert op het gebied van het aangaan van vader- ki...